Style With Attitude
Gratis verzending boven de €75

02 / Jul / 2021

SISSEL EDELBO

SISSEL EDELBO

WE LOVE SISSEL EDELBO!!

Sissel Edelbo, een prachtig merk dat wij sinds mei 2021 verkopen in de winkel. Sissel Edelbo werd in 2004 opgericht door vrienden, Jeanne Sissel Thomsen en Christina Edelbo Petersen.

De items van Sissel Edelbo zijn allemaal even prachtig, maar waar staat het merk voor? Voor de twee vrouwen die achter het modemerk Sissel Edelbo staan, ligt de focus van het combineren van duurzaamheid met flatterende silhouetten, prints en een bohemien levensstijl altijd centraal. Het merk werd opgericht met de visie om een modemerk te creëren op basis van pure, duurzame waarden en hun liefde voor vrouwelijke en kleurrijke prints.

Sissel Edelbo koop vintage stoffen in uit india om ze om te toveren tot garderobefavorieten voor vrouwen die net als Jeanne en Christina een unieke en duurzame stijl willen hebben. De kern van Sissel Edelbo is het upcyclen van prachtige vintage sari’s, die al generaties lang door indiase vrouwen worden gedragen. De kleurrijke herbruikbare sari’s zijn zorgvuldig uitgekozen, voordat ze opnieuw ontworpen worden in flatterende stijlen met een moderne boho-vibe.

De prints van Sissel Edelbo zijn allemaal uniek, dus zie jij een item met een print die echt voor jou is gemaakt? Wacht dan niet langer want van jouw lievelingsprint bestaat er geen tweeden;)

Benieuwd naar de jurken die wij online verkopen? Klik dan hier ;)

Liefsss x