Style With Attitude
Gratis verzending boven de €75

24 / Feb / 2021

ONZE MERKEN

ONZE MERKEN

Hi Fav(v)ourites,

Op de webshop en in de winkel worden er verschillende merken verkocht. Waar komen deze merken vandaan en wat verkopen ze? Ik dacht ik zal jullie eens kennis laten maken met al onze te gekke merken die we verkopen in de winkel en op de webshop, dat leek mij wel leuk!

NA-KD
NA-KD is een van de 20 snelst groeiende bedrijven in Europa. NA-KD is een Zweeds modemerk en is opgericht in 2015. NA-KD werkt samen met de populairste influencers en celebrities over heel de wereld. Er worden zowel externe merken zoals Levi’s en Calvin Klein  verkocht maar het heeft ook hun eigen private label met heel veel verschillende hippe en trendy items. NA-KD is ook op social media erg populair en heeft meer dan 3 miljoen volgers.

MOLIIN

MOLIIN is een Deens modemerk wat zich richt om het maken van kleding voor sterke moderne vrouwen. MOLIIN is opgericht in 2014 door Lotte Moliin. De kleding van Moliin is gebaseerd op de lange termijn, de vrouwelijke, bohemien rock n roll-stijl is iets wat vrouwen altijd goed zal staan en wat nooit uit de mode zal raken.

SISTERS POINT

Sisters Point is in 1994 opgericht in Denemarken door Allan Freivald. Zijn droom was om een nieuw en jong merk te creëren zonder collecties, maar gewoon trends op tijd. Sisters Point richt zich op het ontwerpen, produceren en verkopen van de juiste stijlen voor de trendy meiden en vrouwen. Sisters Point focust altijd op het vastleggen van de grote internationale modetrends en deze vervolgens om te zetten in coole en trendy streetwear.

LA SISTERS

LA Sisters is een kledingmerk van twee zussen Loïs en Amber die van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Op 14 en 16 jarige leeftijd zijn de twee zussen begonnen met ontwerpen en zijn ze nooit meer opgehouden. Loïs en Amber zetten hun eigen stijl neer met een Amerikaanse touch, ze halen LA naar Nederland.

VOLUSPA

De geurkaarsen van Voluspa zien er prachtig uit en ruiken heerlijk. Voluspa werd bijna 20 jaar geleden met liefde met de hand gemaakt door twee ondernemers in hun californische keuken. Voluspa is ontstaan uit verbrande potten, zelfgemaakte was en bedwelmende parfumoliën en is op de dag van vandaag een weerspiegeling van kunst, schoonheid en cultuur die de oprichters tijdens hun reizen inspireren. De kaarsen zijn een echte toevoeging voor in je huis. 

MARC INBANE

Marc Inbane biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Marc inbane biedt verschillende tanning producten aan. Tanning producten niet niet vlekken, geen geur en oranje gloed achter laten en vrij zijn van parabenen en siliconenen.