Style With Attitude
Gratis verzending boven de €75

Veel gestelde vragen

Contact form

* Verplichte velden

Informatie

FAVV BV

Willem II Straat 90B
5038 BJ Tilburg
Nederland
Veelgestelde vragen

.

1.1 Is het mogelijk om mijn bestelling te retourneren?

Een item of meerdere items retourneren is zeker mogelijk (met uitzondering van oorbellen).  Je kan binnen 10 dagen na ontvangst de item (s) retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Je kan de item(s) die je wilt retourneren ook af komen geven in de winkel.

1.2 Is het mogelijk om items te ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem. Geef op het retourformulier (deze krijg je bij ontvangst van je bestelling) aan welk item je wilt ruilen. De verzendkosten voor het retourneren betaal je zelf, wij betalen de verzendkosten voor het toesturen van het nieuwe product.

1.3 Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling online te wijzigen. Zou je graag iets willen wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 06-83892820 of stuur een e-mail naar [email protected], dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

1.4 Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Wij streven er naar om op werkdagen de bestellingen dezelfde dag nog te verzenden. Wanneer dit niet lukt zal de bestelling de volgende dag zeker worden verzonden. Wanneer je op werkdagen je bestelling plaatst zal het dus ongeveer 1 of 2 dagen duren voordat je je bestelling in huis hebt.

1.5 Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn standaard €5,10. De verzendkosten zijn bij een bestelling vanaf €75 gratis. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in de winkel. Dit kun je aangeven bij het afrekenen.

1.6 Hoe lang duurt de retourverwerking en terugbetaling?

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen ontvang je binnen 10 werkdagen een terugbetaling. Mocht je na 10 werkdagen nog geen bericht van ons hebben ontvangen? Laat dit dan vooral weten en stuur ons een mailtje naar [email protected]