Menu
EUR
The Net Skirt

The Net Skirt

De decembermaand is aangebroken en dat wilt zeggen dat het einde van het jaar in zicht is. 2024 wordt een jaar met weer een heleboel nieuwe trends en ontwikkelingen in de fashionwereld. Wij hebben onze favoriete trend uitgekozen om deze week met jullie te bespreken, want dit item kan niet ontbreken in jouw kledingkast van 2024. 

We hebben het namelijk over de transparante/net rok. Deze worden helemaal “hot” het komende jaar en wij begrijpen wel waarom! Wij verkopen de geweldige Nixon Net Skirt Black van Co’Couture en oh my god... wat voor een geweldige rok is dit! Wij vertellen jullie graag meer over de trend, hoe we deze rok combineren en wanneer jij deze kan rocken. 

Zoals jullie wel weten komen de feestdagen eraan en wij laten deze dagen niet voorbij gaan zonder onze net rok. Het is een must have om te shinen tijdens kerst en Nieuwjaar (of een ander heel leuk feestje waar jij naartoe gaat). Er zit een heel mooi glittertje verwerkt in de rok en het onderbroekje zit super comfy. Jij bent met deze rok alle trends al voor, dus waar wacht jij nog op? De midirokken waren eind jaren ’90 al helemaal het einde, maar nu komen ze terug met een scherper randje. Door de transparantie straalt het feestelijk en elegantie uit, ideaal voor de decembermaand. 

De rok is op vele verschillende manieren te combineren, het is maar net welke look jij wilt creëren. Vind jij de rok al best wel stoer en wil jij de rok iets chiquer maken? Dan is het een goed idee om hem te combineren met de Cory Drape Neck Blouse Black. De blouse van Co’Couture is super elegant en is de perfecte black op black outfit. Nog leuke hakjes eronder en jij bent klaar om te stralen tijdens het kerstdiner! 

Zoals je in de vorige blog hebt kunnen lezen is Refined Department met een geweldige partycollectie gekomen, hier zat onder andere het Smiley Oversized Tee Maggy bij. Het shirt heeft een hele stoere wassing en glitters aan de voor- en achterkant. Je kan de outfit afmaken met een toffe oversized blazer zoals onze Vola Oversized blazer of met ons stoer leren gilet van Co’couture. 

Vind jij een blouse of T-shirt voor nu net iets te koud? Dan kan je gaan voor de Femme Oversized Sweater. Deze sweater komt uit dezelfde Refined Collectie als het T-shirt en zit heerlijk. Met deze trui en stoere boots creëer je weer een hele andere look en blijf je ook nog eens lekker warm. Zelf dragen wij de rok ook graag met onze Mero Knit Black of onze Hazel Blouse (die heeft een leuk glitter knoopje). 

Het is een prachtige rok met een elastische band dus daar mag ook wel iets straks op gedragen worden. Denk aan onze Badu Mix Corsage Blouse Black. Dit is een mooie aangesloten top en is doorzichtig aan de bovenkant, we are in love. En we mogen onze Ramona Studed Mesh Top natuurlijk niet vergeten, dat zorgt echt voor een complete party look en zo shine jij de hele avond. 

Nou, er zijn genoeg opties om deze rok te combineren. Van stoer tot casual en chique, deze rok kan op meerdere manieren gedragen worden. Dus, ben jij de trendzetter van deze geweldige rok? Wij in ieder geval wel ;) 

See you soon favvorites ;)

Love x

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!