Menu
EUR
Back To Basic

Back To Basic

In een wereld vol opvallende modetrends en snel wisselende seizoen collecties staat er nu een trend op ons te wachten die ons terugbrengt naar de essentie van kleding. Bij de “back to basic” trend draait het allemaal om het omarmen van eenvoud. Denk aan een klassiek wit T-shirt en een mooie blauwe jeans. Dit zijn op dit moment onmisbare items in jouw kledingkast. Ben je benieuwd naar onze favoriete basics? Lees dan snel verder! 

Deze trend heeft veel mensen om verschillende redenen erg enthousiast gemaakt. Wij moesten zelf even wennen aan de trend. Wij houden namelijk van opvallende en uitgesproken items, maar ook wij hebben nu de mooiste basics aangeschaft die we kunnen stylen met eyecatchers. De eenvoud van deze kledingstukken maakt het makkelijk om jezelf elke dag te stylen. Een goede blazer zoals onze Vola Oversize Blazer Black, een mooie katoenen blouse zoals onze Olivia Blouse of een blauwe jeans zoals onze Femme Hip Denim Jeans vormen de perfecte basis voor talloze outfits en zijn geschikt voor veel verschillende gelegenheden.  

De back to basic trend past ook goed in de tijd van nu, met de groeiende behoefte aan duurzaamheid en minimalisme. In plaats van steeds nieuwe trendy kledingstukken te kopen, kunnen mensen investeren in tijdloze basics die jarenlang meegaan. Dit draagt niet alleen bij aan een meer milieubewuste kledingkast, maar bespaart ook geld op de lange termijn ;) 

Dus, als je voor je kledingkast staat en je je afvraagt wat je vandaag moet dragen, denk dan aan de basics. Wij hebben onze favoriete basic items hier onder voor jou op een rijtje gezet. Dus ben jij nog op zoek naar goede basics? Scrol dan snel verder. 

Pepper Tight Longsleeve 

Een zwarte top met lange mouwen is een waardevolle schat in je kledingkast. Zwart is een kleur dat nooit uit de mode raakt. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, een zwarte top met lange mouwen kan altijd gedragen worden. Het is de perfecte keuze voor talloze gelegenheden, of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt of gewoon een dagje thuis doorbrengt. Zoals iedereen wel weet heeft zwart de magische eigenschap om je figuur flatterend te omlijnen. Het slankt af en past bij elke lichaamsvorm. De Pepper Tight Longsleeve wordt ook wel vergeleken met de tops van Skims. De kwaliteit is top, de stof is lekker dik en stretchy en het heeft een heel leuk detail aan de onderkant van de mouw, namelijk een gat waar je duim doorheen kan. Zo creëer je een leuke look met een blazer, zodat je de top er onderuit laat komen. 

Femme Hip Jeans Denim 

Blauwe Jeans zijn al tientallen jaren een mode-icoon. Het kleurenpalet van blauwe jeans past goed bij verschillende kleuren en patronen, waardoor je eindeloos kunt variëren met je bovenkleding. Of het nu gaat om effen tops, gestreepte shirts of kleurrijke blouses, een blauwe jeans vormt een goede basis waarmee je kunt gaan combineren. Wij combineren deze basic graag met de geweldige Maggy Blouse van Studio Amaya, maar eigenlijk kan je deze broek dragen met wat je maar wilt. Of het nou een blousje is of een leuke knit. Deze broek kun je elk seizoen dragen. In de zomer met een slippertje en luchtige top en in de winter met een heerlijke trui en stoere boots. Kortom, de blauwe jeans is veel meer dan zomaar een kledingstuk: het is essentieel voor in jouw garderobe. 

Mero Knit Black 

Deze zwarte trui is als blanco doek voor je stijl. Het kan makkelijk worden gecombineerd met bijna alles in je kast, of het nu een spijkerbroek, een rok, een colbert of een sjaal is. Het vormt de basis voor eindeloos veel combinaties. Deze prachtige trui van Co’couture zorgt niet alleen voor stijl, maar ook comfort. Het zorgt voor warmte en gezelligheid in deze periode van het jaar en wij kunnen echt niet zonder! De kwaliteit van deze trui is, zoals jullie gewend zijn van Co’couture, GEWELDIG! De trui blijft erg mooi en is heel zacht, als wij in een item zouden mogen investeren, zouden wij voor deze trui gaan! 

Olivia Blouse  

Met een witte blouse kun je niet de mist ingaan. Je kan het op van alles en met van alles combineren. Het is de perfecte basic blouse om in huis te hebben. Het is leuk om de blouse onder een spencer of een v-vormige trui te dragen. Wat deze blouse van Refined Department zo leuk maakt is de wijde mouw en de zakken met smiley op de borst, dit maakt het net weer even anders. Voor een stoerdere look kan je kiezen om de blouse open te dragen met een hemdje.

Vola Oversized Blazer Black 

Een kwalitatieve zwarte blazer (en dat is deze) is een duurzame investering. Je zult met deze blazer merken dat hij jarenlang mee gaat een dat het een waardevolle aanvulling is op je garderobe. Het maakt een basic look ook al snel veel leuker. Een heel groot voordeel van deze blazer... hij kreukt niet! Hoe ideaal! De blazer is een beetje oversized en heeft schoudervullingen. Onze Vola Oversized Blazer biedt een perfecte combinatie van stijl, veelzijdigheid en tijdloosheid, waardoor het een onmisbare basic is.   

Vola Oversized Blazer Navy & Vola Long Pleat Pant Navy 

Blauw staat symbool voor tijdloze elegantie en verfijning. Wil je dat graag uitstralen? Dan ben je klaar voor de dag met deze set! De blazer met de bijpassende broek straalt een en al elegantie uit. Met een hak creëer je een chique look, maar mocht je de outfit wat stoerder willen maken dan kun je het heel tof combineren met sneakers. TIP! Draag ons favoriete basic T-shirt van Co’couture onder dit pak ;) 

Phoebe Leather Biker Vest black 

Dit gilet van Co’Couture is onze all time fave. We dragen dit gilet graag om een outfit helemaal af te maken. De oversized look en het leer geeft een stoere uitstraling. Leuk te combineren over onze basic Row Puff Rib Knit Grey Melange of over onze Alicia Shirt White. Ons gilet dient niet alleen als een extraatje maar kan ook juist gebruikt worden als een statementpiece in je outfit. Het voegt een element van persoonlijkheid toe en kan door het op een bepaalde manier te stylen ook dienen als middelpunt van je look. 

Co'Couture Structure Line Frill Blouse White 

Deze geweldige blouse van Co’Couture is een super mooie, tijdloze blouse. Of je nou liever een jeans draagt of een pantalon, met deze blouse staat het allemaal leuk! Door de elastiek bij de pols creëer je leuke pofmouwtjes, daardoor is het ook leuk om te dragen onder een giletje of spencer. Al staat de blouse ook heel leuk met een wollen vest of een blazer  

Wij hebben in de winkel nog veel meer leuke en mooie basics, dus kom vooral een kijkje nemen, dan kun je de mooie stoffen en kwaliteit voelen. Let's go back to basic :)

See you soon favvorites  ;)

Love x 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!