Menu
EUR
De Latte-Trend

De Latte-Trend

Als er een trend is die wat ons betreft “herfst” schreeuwt, is het wel de latte-trend. De trend begon in de beautywereld met lichtbruine nagels en make-up. TikTok was veroverd dankzij beautycreator Rachel Rigler, die de term bedacht. Sindsdien hebben sterren als Hailey Bieber en Gigi Hadid deze chique look omarmd, waarbij bruintinten in laagjes zijn aangebracht voor een taupekleurige beautylook. De afgelopen maanden druppelde de trend langzaam de modewereld in. Ook Royals zijn fan van de lichtbruine koffiekleur. Wil jij meer te weten komen over deze trend en de perfecte items die wij hiervoor verkopen? Lees dan snel verder. 

Hailey Bieberis een groot fan van de latte trend, dat toont ze door een video te plaatsen op TikTok, waar de hype viral gaat. Daarbij schreef ze "Latte make-up, but let’s make it head to toe". Ze draagt bij die TikTok een camel kleurige outfit bij de bruinkleurige make-uplook. Ook legt de paparazzi haar vaak vast in een beige look met the Biebs aan haar zijde ;) 

We kunnen wel zeggen dat Koningin Máxima “latte-proof” is. Vorige maand op een evenement in Rotterdam droeg ze een latte-kleurig pak bestaand uit een top en een pantalon van het Belgische modehuis NATAN. Daarbij draagt Máxima beige laarzen van het Italiaanse merk Gianvito Rossi en een clutch in precies dezelfde tint. Zoals we Maxima kennen zorgt ze altijd voor een chique afwerking van haar looks waar ze deze keer voor heeft gezorgd door het dragen van gouden vintage oorbellen. Zelfs het haarelastiekje van onze prachtige Koningin was gematcht met de kleur van haar outfit. It’s all about the details ;) 

Meghan Markle; ze weet als geen ander hoe je een tijdloze look draagt die een en al elegantie uitstraalt. Meghan was er met de Latte-trend al op tijd bij en heeft hier ook veel mensen mee weten te inspireren. Zo droeg ze bijvoorbeeld een tijdje geleden een mouwloze coltrui en bijpassende rok. De warme bruintint is exact de kleur waar de viral latte-trend is door ontstaan. De mouwloze top is extra chic door de hoge col en de gedrapeerde pasvorm. Ze maakte haar look af met een signature haarlook en glowy make-up in bijpassende bruintinten.  

Favv geeft natuurlijk ook toe aan de latte-trend, want met de items die wij in de winkel hebben ben jij helemaal good to go. Om te beginnen hebben wij vier geweldige Co’Couture knits. Stuk voor stuk elegant, maar toch enorm comfy. Zo hebben we de New Row Cable Cardigan Knit, een heerlijk gebreid vest die je op verschillende manieren kunt dragen.  

Basics kan je nooit genoeg hebben toch? Vinden wij nou ook! De Row Box Main Knit Off White is een super fijne basic. Er zit geen wol in, dus kriebelt niet en door de kleur en het model creëer je een classy uitstraling. Leuk te combineren met de Owi jeans van Sisters Point en met onze Jany jacket van Studio Amaya. Love the look! 

Een andere goede aanvulling tot je basics is de Maja Roll Neck Latte. Je creëert een extra chique look door de col. Het model valt wat oversized, dus leuk te dragen over een leren legging of over onze Linde Croco Vegan Leather Short. 

Zoek je een net wat meer gedurfdere trui, dan is de New Row Cable Knit Pearl echt iets voor jou. De open details bij de schouders maken de trui uniek en zo oogt de trui ook heel stoer in combinatie met een blauwe mom jeans. Leuk te combineren met de midi tijgerrok van Refined Department of onze Jones Rhinestones Mid Rise Denim Jeans. 

Wil je net als onze Koningin de latte-trend dragen als volledige set? Dan is de Peggy Jacket in combinatie met de Anne Cargo, een GE-WEL-DI-GE outfit. Je bent gelijk ready to go. Als je nou naar een verjaardag gaat of simpelweg naar het kantoor; het kan allemaal! Wil je het liever combineren met een strakke top? Dan is het Lynn Shirt Beige een goede optie. De kleuren passen perfect bij elkaar. 

Ook heeft Co’Couture geweldige blouses zoals de Raven Frill Shirt Bone. Super mooi om de beige toon naar voren te laten komen in je outfit. Wat is er beter dan deze blouse te combineren met een stijlvolle pantalon? In deze collectie zit een prachtige pantalon, namelijk de Cadeau Pant Bisquit, deze broek heeft hele leuke details en een schuine band. Nog bijpassende oorbellen en make-up en je owned de trend! 

Ben jij net zo'n fan (geworden) van deze trend als wij? Kom dan snel een kijkje nemen in de winkel voor al onze latte items. Wij helpen jou natuurlijk heel graag met het zoeken naar jouw perfecte trendy look ;)

See you soon Favvorites ;)

Love x


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!