Menu
EUR
Favv The Store

Favv The Store

Hi Favvourites, 

Sta jij vaak voor je overvolle kledingkast, maar weet je alsnog niet wat je aan wilt, omdat je niet weet te combineren? Of heb je juist te weinig kleding, omdat je niet weet wat de trends gaan zijn komende herfst of niet weet wat goed staat bij de vorm van je lichaam? Dan helpen wij jou graag! 

Vanaf nu kun je van ons team elke week een fashionable blog verwachten vol met nieuwtjes over onze collectie, trends en ontwikkelingen. Wij geloven we dat mode meer is dan alleen kleding dragen; het is een vorm van zelfexpressie.. Style With Attitude!! Met deze blog willen we jullie alles meegeven over mode en je inspireren om je persoonlijke stijl te omarmen en te versterken. 

Onze missie bij Favv is altijd geweest om onze klanten te voorzien van de nieuwste trends en hoogwaardige kleding. Nu willen we een stap verder gaan door onze kennis, tips en ideeën met jou te delen. In onze blogs ga je van alles kunnen lezen; we laten je seizoensgebonden stijlen zien, geven stylingtips, maar geven je ook een kijkje achter de schermen bij onze winkel en de merken die we verkopen. Of je nu een doorgewinterde fashionista bent of gewoon op zoek bent naar wat inspiratie, er zal altijd iets interessants te lezen zijn voor jou. 

Het lijkt ons leuk dat jullie eerst kennis maken met Favv. In 2019 is Favv begonnen als webshop en in 2021 opende wij onze fysieke winkel in het centrum van Tilburg. Favv verkoopt voornamelijk dameskleding, maar voor accessoires of home- en beautyproducten ben je bij Favv ook op het goede adres. Wij zorgen voor de allerleukste en trendy items en verwelkomen je super graag in onze gezellige winkel in Tilburg om je te helpen naar het zoeken van de perfecte outfit waar jij je fijn en zelfverzekerd in voelt. Wij verkopen onze eigen collecties, maar ook prachtige merken zoals Colourful Rebel, Sissel Edelbo, Refined Department, Studio Amaya, Co’Couture en Sisters Point. Alle ins and outs over deze merken kun je binnenkort lezen in een van onze blogs.

See you soon Favvorites ;)

Love x

 


Reacties (1)

gravatar
kleding doneren gaza
Geplaatst op 2024-02-05 06:33:40
Het is geweldig om te zien cultivator mensen over de hele wereld zich inzetten voor humanitaire doelen, zoals <a href="https://whydonate.com/nl/doneer-aan-palestina/">kleding doneren aan Gaza</a>. Het is belangrijk om solidariteit te tonen en steun te bieden aan gemeenschappen kick the bucket het nodig hebben. Laten we samenwerken om een positieve influence te maken entryway onze kledingdonaties te steunen.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!