Menu
EUR
How to use: LITCHY BOOBTAPE

How to use: LITCHY BOOBTAPE

Nu, enkele jaren later, is de term 'Body-Line' onderdeel geworden van het hedendaagse vocabulaire, waarbij accessoires zoals boob-and-fashion tape op grote schaal worden gebruikt voor zorgeloze avondjes uit.

Boobtape is een speciale tape die is ontworpen om borsten te liften en te ondersteunen, waardoor een natuurlijke uitstraling ontstaat en dat zonder irritante bh randjes ;) Ideaal toch en gewoon bij ons te koop!

Sterren als de Kardashians en Megan Fox zijn fan van deze trend en showen dit dan ook vaak op de rode loper. Influencer en onderneemster Lizzy Perridon was ook fan van deze nieuwe hack en ging haar eigen boobtape ontwikkelen, waardoor Litchy in 2019 is ontstaan en sindsdien niet meer weg te denken is. Lizzy ontdekte al snel dat veel meiden bepaalde jurkjes of tops overslaan, terwijl ze die wel heel leuk vinden. Dit door een gebrek aan zelfvertrouwen en/of comfort. Met als gevolg uiteindelijk de lancering van de Body-Line: een reeks lichaamsaccessoires waarmee mensen elke outfit onbevreesd kunnen rocken - van strapless jurkjes tot bikini's. Door hen aan te moedigen items uit te proberen die ze anders misschien niet zouden dragen, wil LITCHY mensen op hun gemak stellen in hun outfits.

Het begon allemaal met boobtape, maar het assortiment is de laatste jaren steeds meer uit gaan breiden. Zo zijn er nu ook fashiontape, nipplecovers en triangel pats om jou een avond te geven zonder zorgen over je borsten. We vertellen je graag meer over welke soorten je hebt, het verschil en hoe je het gebruikt. Ben je benieuwd of wil je graag een handleiding om jouw boobtape zo goed mogelijk op te plakken? Lees dan snel verder ;)


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!