Menu
EUR
LET'S MEET AMMY.D

LET'S MEET AMMY.D

Hi Favvies,

Allereerst een gelukkig en gezond nieuw jaar gewenst voor jullie allemaal! 2024 is van start gegaan en dat betekent dat er ons dit jaar weer heel wat leuke, feestelijke gelegenheden te wachten staan. Wij kijken heel graag vooruit naar alle leuke dingen en momenten die ons dit jaar tegemoet komen. Van verjaardagen tot bruiloften, babyshowers en zelfs die gezellige paasbijeenkomsten, ze zijn allemaal weer onderweg! En laten we eerlijk zijn, wat is een feest zonder wat heerlijke zoete lekkernijen om het helemaal af te maken?

Het leven is te kort om niet te genieten van elk moment. Of het nu een verjaardag is, een nieuwe baan, een kleine overwinning, gewoon een prachtige zomerdag of de opening van jouw nieuwe zaak, laten we elk excuus aangrijpen om te vieren. Het zijn die speciale momenten die kleur aan ons leven geven.

Bij Favv hebben we een geweldige partner: AMMY.D, die onze gelegenheden naar een hoger niveau heeft gebracht. Ze hebben onze kerstborrel en ons tweejarig bestaan onvergetelijk gemaakt met hun verbluffende desserts en geweldige decoraties. Omdat wij zo blij zijn met AMMY.D aan onze zijde, gunnen we iedereen het geluk en het genot dat AMMY.D met zich meebrengt, vandaar dat we AMMY.D in deze blog aan jullie introduceren. Soooo thank me later ;)

AMMY.D is het go-to bedrijf voor het onvergetelijk maken van je evenement. Nikki, de eigenaresse, is als een tovenares in het creëren van insta-waardige settings met de allerlekkerste hapjes. Haar passie voor desserts is begonnen in New York, waar ze een tijdje heeft gewerkt als event manager. Die ervaring heeft haar geïnspireerd om iets te creëren wat ze met iedereen kan delen. Zoete, hartverwarmende herinneringen die de kracht hebben om mensen samen te brengen. “Life should not be lived, it should be celebrated” zoals Nikki dat zegt.

AMMY.D staat voor exclusieve en gepersonaliseerde lekkernijen. Of je nu een bruisend feest organiseert met een groot gezelschap of gewoon een intieme bijeenkomst met je dierbaren wilt vieren, AMMY.D heeft alles in huis om die momenten te laten schitteren. Ze neemt al je zorgen uit handen en zorgt er voor dat alles van A tot Z wordt geregeld zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van dat ene speciale moment. Wie wil dat nou niet?

Dus, waarom zou je AMMY.D inhuren? Omdat ze niet alleen desserts op een geweldige manier presenteren maar omdat ze kostbare herinneringen creëren die je keer op keer opnieuw wilt beleven. Ze brengen een vleugje magie naar elk evenement en maken van gewone momenten iets bijzonders. Hun precisie en toewijding maken van elk dessert een kunstwerk op zich en zijn altijd klaar om jouw feest naar en hoger niveau te tillen.

Dus, terwijl we ons voorbereiden op een jaar vol speciale gelegenheden, laten we dan niet vergeten dat het niet draait om de gebeurtenissen zelf, maar ook om de herinneringen die we er mee creëren. Dus, sla AMMY.D goed op in je achterhoofd en laten we samen van 2024 een jaar maken om nooit te vergeten, vol feestelijke momenten en verrukkelijke lekkernijen. Proost op het leven en op naar meer feesten, meer vreugde en meer onvergetelijke momenten!

"AMMY.D EEN DOOR NEW YORK GEÏNSPIREERD CONCEPT, MET EEN ITALIAANSE STIJL, DE MENTALITEIT VAN KAAPSTAD DAT DROMEN KUNNEN UITKOMEN EN DE ROTTERDAMSE MENTALITEIT DIE HET WAARMAAKT. BACI, AMMY.D"

See you soon favvorites ;)

Love x


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!