Menu
EUR
LIME LIME LIME

LIME LIME LIME

Terwijl de regen buiten tegen de ramen tikt en de dagen nogal donker lijken, kijken we vol enthousiasme uit naar een nieuwe modetrend die ons voorjaar gaat opfleuren: LIME IT IS. Een van onze favoriete kleuren, die de sombere dagen al heel snel laat vergeten en ons voorbereidt op een seizoen vol energie en gezelligheid. 

Sommige mensen vinden het een gedurfde kleur om te dragen, maar wij moedigen iedereen aan deze kleur te rocken. Lime is niet alleen een kleur: het is een statement en een uitdrukking van zelfvertrouwen; Style With Attitude. Combineer het met je favoriete kledingstukken en laat iedereen zien dat jij de trendsetter bent die de lime-kleur owned. 

Wij hebben de lime trend al vroeg omarmd en we kunnen niet wachten om jullie te laten stralen in al onze lime tinten. In de winkel hangt alles natuurlijk al klaar en we zijn benieuwd wat jullie hiervan vinden.  

Het eerste lime item wat bij ons binnen is gekomen is de Gemma Single Breasted Oversized Blazer. Deze blazer is een absolute eyecatcher, het is een oversized model met schoudervullingen, waardoor het niet alleen mega modieus is, maar ook heerlijk comfy zit. Wat deze blazer bijzonder maakt, is de witte patch op de rechter kant van de blazer, dit maakt de blazer echt apart en uniek en dit zorgt voor een stoere uitstraling. Wij vinden het fantastisch om de blazer te combineren met onze Overlock Turtleneck Top Brown. In deze top zit namelijk een neon lime detail waardoor de top en blazer perfect matchen.  

Zoals jullie in een van onze vorige blogs hebben kunnen lezen zijn wij dol op mesh en is dit echt een trend van nu. Wat is er beter dan een mesh set in een lime kleur!! De Neyo Tie Dye Mesh top in combinatie met onze Striped Mesh Flared is echt onze favoriet van dit moment. De lime kleur in combinatie met paars en zwart zorgt voor een mega stoere look en de lime kleur knalt eruit. De gehele set is tof om te combineren met een gilet en natuurlijk kun je de kledingstukken los combineren. 

De broek dragen wij vaak met de Printed Oversized Tee. Dit is een zwart shirt met neon lime letters, het is een oversized model en wordt soms zelf als T-shirt jurk gedragen in combinatie met onze Croco Short. Wat ook heel leuk is om te doen is om de Neyo Tie Dye Stripes Mesh Top te dragen onder dit T-shirt, samen met onze Rhinestone jeans. 

De laatste Lime outfit is er een waar je niet om heen kan. Namelijk onze Russy Snake Pants, een uitlopend model en sluit mooi aan in de taille. Wij dragen deze broek graag met de Striped Waves Tee, stoere gympen eronder en je bent helemaal lime-proof. 

Hoewel de lucht buiten nu nog grijs en somber lijkt, is dit het perfecte moment om jezelf voor te bereiden op de komende lente. Dus, duik in onze collectie, omarm de lime-trend en maak je klaar voor een voorjaar vol kleur, stijl en zelfexpressie. Zien we jou binnenkort bij ons in de winkel? 

See you soon Favvorites  

Love x 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!