Menu
EUR
MIU BOOTS

MIU BOOTS

Als je nu naar buiten kijkt zie je regen, veel wind en een overvloed aan bladeren op de grond. In deze tijd van het jaar kun je je high heels maar beter even in de kast laten staan en plaats maken voor onze Miu Boots. Je kan het wel aflezen aan de naam, ze zijn namelijk geïnspireerd op de populaire laarzen van Miu Miu.  

Miu Miu is een 1993 geopend high fashion dameskleding-en accessoires merk van het modehuis Prada, onder leiding van Miuccia Prada. Het Italiaanse merk staat in de top 5 van de populairste modemerken van 2023. De extreme minirokken van Miu Miu gingen viral en ook zullen veel mensen het merk kennen door hun ballerina’s en tasjes. De dupes van deze kleurrijke tassen zijn natuurlijk ook bij ons in de winkel te vinden, leuk he?! Stoere boots zijn natuurlijk al een hele tijd niet meer weg te denken uit het modebeeld, maar dit jaar gaf Miuccia Prada er een andere touch aan.  

Het Italiaanse luxe merk staat bekend om haar gedurfde ontwerpen en chique stijl, en hun laarzen zijn geen uitzondering. Maar laten we eerlijk zijn, niet iedereen heeft het budget voor een paar Miu Miu-laarzen (1.850 euro, whuttt?!). Dat is de reden dat wij voor een betaalbaar alternatief hebben gezorgd, namelijk onze enige echte Miu boots. Onze laarzen hebben dezelfde hoge schacht en de opvallende gespen aan de zijkant die de Miu Miu-laarzen zo herkenbaar maken. De stoere, donkerzilveren gespen aan de zijkant geven een extra touch aan jouw outfit. 

Je zal ons in de winkel heel vaak zien lopen op deze boots... #favv. De binnenkant van de laarzen zijn heerlijk zacht en gevoerd, wat zorgt voor een ongelooflijk aangename pasvorm. Of je nu heel de dag staat, zit of een avondje uit gaat, je zult merken dat dit jouw “go-to” laarzen zullen worden ;) De stevige zool zorgt voor voldoende ondersteuning, zodat je zonder enige moeite kunt blijven lopen. Ze bieden de stijl en elegantie van Miu Miu zonder dat je de bank hoeft te breken, wie wilt dat nou niet?! 

Als je nog opzoek bent naar een trendy paar laarzen, dan kun je jouw zoektocht hier per direct stopzetten, want dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ze zijn enorm populair. Veel beroemdheden en modebloggers dragen ze en ze zijn een populaire keuze voor streetstyle fotografen tijdens de fashion weeks over de hele wereld. 

De Miu boots zijn eindeloos te combineren, met onze sets van Studio Amaya, Jurkjes en leather shorts van Colourful Rebel, strakke leggings of strakke broeken van Refined Department en onder onze gehele party collectie, die sinds kort bij ons in de winkel hangt. 

Kortom, genoeg redenen om eens een kijkje te komen nemen in onze winkel, onze Miu boots te passen en samen te gaan kijken naar de perfecte outfit om jou te laten shinen à la Miuccia Prada. 

See you soon favvorites ;)

 

Love x  

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!