Menu
EUR
Nieuwe collectie: Studio Amaya

Nieuwe collectie: Studio Amaya

Hi lieve Favvies,

Wij wilde een hele uitgebreide blog gaan schrijven om de nieuwe collectie van Studio Amaya te introduceren die nu alweer een kleine maand bij ons in de winkel hangt. Waarschijnlijk hebben veel van jullie de collectie al gezien want de maten zijn de winkel uit gevlogen. Omdat we zo dol zijn op deze collectie leek het ons toch leuk om jullie nog even mee te nemen door de nieuwste collectie en om jullie te vertellen hoe wij de items het liefst stylen. Dus… ben jij nog niet langs geweest voor de nieuwe collectie van Studio Amaya? Lees dan snel verder :)

Deze voorjaarscollectie omarmt de trend van pastelkleuren, een thema dat we eerder hebben besproken in een van onze blogs. Studio Amaya heeft dit concept omgezet in een betoverende mix van lila, lichtroze, lichtblauw, turquoise en goud. Zoals altijd staat Studio Amaya bekend om hun perfect op elkaar afgestemde sets, waardoor je eindeloos kunt mixen en matchen. Tip!! Met het bruiloftsseizoen om de hoek, is deze collectie perfect voor elke feestelijke gelegenheid. Laten we samen kijken naar deze geweldige collectie!

1. Anna Denim Pants & Jaimie Top

Een ware favoriet onder onze klanten! Het glitter denim pak van Studio Amaya. Geïnspireerd op het bekende Deense modelabel ROTATE. De set is een absolute blikvanger. Wij vinden het ook erg leuk om het te combineren met een witte katoenen blouse om weer te zorgen voor een hele stoere look. Pefect voor de festivals die er aan zitten te komen :)

2. Donna Pant & Moon Blouse

Deze matchy set is niet alleen een lust voor het oog, maar zit ook nog eens fantastisch. De subtiele glitterdetails maken het perfect voor een avondje uit. Combineer het met hakken voor een chique uitstraling of draag de broek casual met sneakers en een basic wit T-shirt. Deze set kun je heel het jaar door perfect combineren, vooral met alle prachtige beige kleuren die nu helemaal in zijn!

3. Anna Old Pink Pants & Gina Jacket

Een andere favoriet van jullie is het prachtige oudroze pak, bestaande uit een pantalon en bijpassend jasje. Draag het jasje dicht als een blouse of open met een mooi hemdje eronder. Tip! De nieuwe top van Scalpers is perfect om te combineren met dit pak. Dankzij de elastische tailleband in alle broeken van Studio Amaya sluit deze ook perfect aan bij elke taille. De broek is ook fantastisch te combineren met onze Ginny Top Lila. De kleuren passen perfect bij elkaar en door de mesh top geeft het weer een wat stoerdere look. 

4. Kickie Blouse & Luna short

Een typische Studio Amaya set! Deze broderie-ensemble is een must-have voor het komende seizoen. Of je nu een dagje uit plant of je klaarmaakt voor een festival, deze set past bij elke gelegenheid. Voeg een denim gilet toe voor een extra trendy touch. En hoe wij het zelf helemaal voor ons zien? Met gave witte cowboy boots... love it!

5. Mila Blazer

De populaire oversized blazer van Studio Amaya is ook onderdeel van de nieuwe collectie. Draag het als jurkje met de Luna short voor een gedurfde en modieuze look. Ideaal voor een gaaf feest maar ook perfect voor de aankomende bruiloften met bijvoorbeeld “spring/summer chique” als thema. De bijpassende riem die er bij zit zorgt voor een prachtig model en waar je taille heel mooi in naar voren komen.

6. Turquoise thema sets

Voor de liefhebbers van turquoise hebben we twee prachtige sets. De Anna leopard pants en de Sammy blazer hebben een prachtige glans en zorgt voor een extra trendy look door het luipaard printje wat hierin is verwerkt. Draag het met een eenvoudig wit shirt voor een verfijnde uitstraling. Dan hebben we nog een super comfy set. Namelijk de Camille pants met bijpassende Lauren top. Deze look is ideaal voor als jij voor comfortabel maar toch netjes wil gaan.

7. Tara Blouse Nude Shine & Carmen Nude Shine Pants

Misschien is dit wel last best... want om deze set kun je echt niet heen! De Tara Blouse en de Carmen pants zorgen voor een mega luxe uitstraling! De kleur is mooi maar de glans die er over heen valt is nog mooier! De top heeft het perfect model en sluit aan de onderkant heel mooi aan. Ook valt de top precies op de broek waardoor je niks hoeft te croppen. 

Dus kom langs in de winkel of neem een kijkje op onze webshop en ontdek de betoverende nieuwe collectie van Studio Amaya bij Favv. Let op! De collectie gaat echt super snel dus wees er optijd bij! Heb je vragen? Laat het ons dan vooral weten.

See you soon favorites ;)

Love x


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!