Menu
EUR
Onze merken

Onze merken

Hi Favvourites, 

Er staat deze week weer een nieuwe blog voor jullie klaar! In deze blog vertellen wij jullie graag meer over alle merken die Favv verkoopt. Wij verkopen in totaal 10 verschillende merken zoals: Co’couture, Colourful Rebel, Refined Department, Studio Amaya en Sisters PointBij Favv streven we ernaar om jou de beste selectie van merken en items te bieden, allemaal op één handige plek, Favv! We hebben zorgvuldig en met liefde gekeken naar elk merk dat we aanbieden, en ons doel is om alleen het allerbeste in te kopen en aan jullie te presenteren. In deze blog zetten wij alles voor jullie op een rijtje en vertellen wij je graag meer over het verhaal achter de prachtige merken die bij ons te vinden zijn. 

NA-KD 

NA-KD is een van de eerste merken waar wij mee zijn gestart. NA-KD is een Zweeds modebedrijf dat de nieuwste trends in kleding, accessoires en beautyproducten aanbiedt. Ze staan bekend om hun grote collecties en collecties met influencers, zoals Romee Strijd en Claire Rose. Ze willen bewijzen dat kleding trendy en tegelijkertijd betaalbaar kan zijn. NA-KD ging van start in mei 2015 en kocht destijds meerdere kleinere modewebwinkels op en verenigde deze onder één platform. In december 2015 is de eigen onlineshop van het bedrijf gestart. Eind 2019 breidde NA-KD zijn eigen merken uit naar meerdere productlijnen en werd er zelfs voor het eerst make-up aan het assortiment toegevoegd. NA-KD is wereldwijd bekend en blijft groeien! De collecties van NA-KD zijn voornamelijk online te vinden dus dat maakt het shoppen bij ons extra leuk! Dan kun je de items even in het echt bekijken en passen en hoef je ze niet meer online te bestellen ;)

Sisters Point 

In de herfst van 1994 ontstond er iets opmerkelijks in het hartje van Denemarken: Sisters Point begon hun eerste collectie. Dit unieke merk werd bedacht uit een uniek idee, namelijk kleding creëren die specifiek gericht was op de jeugd, met de nieuwste trends als leidraad. In plaats van de gangbare tweemaandelijkse collecties per jaar, koos Sisters Point voor een dynamische aanpak, waarin ze snel inspeelden op de meest actuele trends. Sisters Point haalde haar inspiratie voornamelijk uit modehoofdsteden Parijs, Milaan, Londen en Amsterdam, waar jonge trends de internationale modewereld domineerden. Deze elementen vormden het begin van Sisters Point. De Spice Girls waren de meiden van de zomer 1996 en door inspiratie te halen uit hen, nam het succes van Sisters Point alleen maar toe. Sisters Point is zich door de jaren heen steeds meer gaan uitbreiden en richten zich nu op een enorm grote doelgroep, van jong tot oud.

De missie van Sisters Point draait om het vastleggen van internationale trends en deze omzetten in stijlvolle en aantrekkelijke kledingstukken die helemaal aansluiten bij de Scandinavische stijl en modefilosofie. Bij Sisters Point is alles ontworpen met drie principes in gedachten: klassiek, vrouwelijk en sportief. Dit betekent dat elk kledingstuk elementen bevat die bij een van deze stijlen passen. De producten zijn ontworpen om moeiteloos aan te sluiten bij de huidige modetrends en looks. In plaats van maandelijkse collecties uit te brengen, reageert Sisters Point snel wanneer er nieuwe trends opduiken, zodat je altijd de nieuwste en meest stijlvolle items kunt toevoegen aan je garderobe. Ideaal toch? :) 

Co’Couture 

Co’Couture is een Deens kledingmerk en is opgericht in 2015. Ze staan voor een kwalitatieve, chique look. Ze halen veel inspiratie uit Parijs en beschrijven zichzelf dan ook als een mix tussen de Noordse basic en de Franse chique stijl. Hun slogan is is gebaseerd op Coco Chanel: “In order to be irreplaceable one must be unique”. Deze zin omschrijft wel de coole, edgy Scandinavische look waar Co’Couture altijd voor gaat. De collecties bestaan uit een samenhang van het beste van de Scandinavische stijl en de populairste looks uit Parijs. Bij ons in de winkel zul je Co’couture misschien wel herkennen aan de meest prachtige blouses en truien, deze komen namelijk elk seizoen weer terug en zijn gemaakt van de aller beste kwaliteit! 

Studio Amaya 

Er is niks vervelender dan niet weten hoe je je kledingstukken moet combineren. Studio Amaya helpt ons hierbij, want zij staan altijd voor ons klaar met de leukste setjes. Dit scheelt een hoop uurtjes voor de kledingkast… de quote van Studio Amaya? The Power Of Matching Sets”. Dit stralen ze elke collectie dan ook weer uit, want wie voelt zich niet zelfverzekerd in zulke prachtige sets? Het gaat er bij hen om uniek te zijn, dus helpen ze jou graag met leuke items die ontbreken in jouw kast. Elk jaar stellen ze weer 6 geweldige collecties samen om je het hele jaar te inspireren! Wij hebben nu al vele collecties van Studio Amaya in de winkel gehad en wij worden elke keer weer super positief verrast! De laatste collectie van Studio Amaya hangt weer bij ons in de winkel, dus kom snel een kijkje nemen!  

Colourful Rebel 

Jaja... onze nieuwste aanwinst! Colourful Rebel is in de nazomer van 2013 opgericht in Amsterdam door tweelingbroers Bas en Frank. Ze staan voor Young & Restless en ontwerpen collecties voor de fashion forward klant die houdt van kleur, mis-matchen en vooral origineel durft te zijn. Colourful Rebel gaat mee met alle trends en ontwikkelingen, zoals Football Shirts, oversized blazers en tule prints. Dit merk hangt pas sinds vorige maand in de winkel en is super goed ontvangen. Leuk weetje!! Veel mensen denken dat het merk alleen vrouwen collecties verkoopt, maar Colourful Rebel heeft ook een geweldige mannen collectie! Wat de naam Colourful Rebel al aangeeft kiezen zij kleur boven grijs en stoere outfits boven saaie outfits, dit past natuurlijk ook helemaal bij Favv. Zien we jou binnenkort shinen in Colourful Rebel? 

Sissel Edelbo 

Sissel Edelbo is ontstaan uit een jarenlange vriendschap tussen Jeanne Sissel en Christina Edelbo. In 2004 hebben ze besloten hun passie voor mode te delen met de rest van de wereld. Ze staan erom bekend dat ze zich richten op duurzame materialen. Een voordeel waardoor je je extra uniek mag voelen in hun items is dat er van elk item maar één stuk is, zo weet je dat er niemand in dezelfde jurk of blouse rond loopt. Het doel van Sissel Edelbo is het creëren van vrouwelijke items met een voorkeur voor kleurrijke prints en duurzaam textiel. Elke collectie probeert Sissel weer nieuwe ontwerpen te ontdekken. Van gerecyclede, hand geborduurde dekens tot vintage sari’s; geïnspireerd door Indiase vrouwen. Sissel Edelbo streeft ernaar de mooiste vintage materialen en stukken in India te vinden om deze weer helemaal eigen te maken, met het grote voordeel dat alles gerecycled, maar toch kwalitatief hoog is. Wij zijn helemaal gek op Sissel Edelbo, omdat ze super mooie, unieke items hebben. Je kan nooit genoeg blousjes of jurkjes van Sissel in je kast hebben hangen. De jurken zijn een mix van zijden en vooral met het lekkere weer is het een MUST en voelt het alsof je niks aan hebt, het draagt zooo lekker ;)

Refined Department 

Refined Department is een Nederlands modelabel en brengen elke maand een nieuwe collectie uit. Refined is recentelijk opgericht, namelijk in 2021 en is het jongere zusje van Alix The Label :) Wij waren een van de eerste verkooppunten van Refined Department en ze blijven ons verrassen met fantastische collecties. Ze zoeken verfrissende ontwerpen met een elegante touch, zodat iedereen kan shinen. Ze spelen altijd in op de laatste trends en willen klanten verrassen met unieke designs en hoe zij het zeggen: ‘Mix & Match’. Zo kan je vele items voor meerdere gelegenheden dragen, alleen maar door het anders te combineren! Het zal je vast niet zijn ontgaan dat ook heel bekend Nederland elke maand weer rondloopt in de nieuwste collectie, deze looks delen wij ook vaak op onze socials. Tip!! Zie jij een item voorbijkomen uit de nieuwe collectie die je moet hebben? Twijfel dan niet te lang... want de nieuwe collecties vliegen er altijd uit! 

Vedder & Vedder 

Vedder & Vedder staat bekend om hun gepersonaliseerde sieraden, volledig met een persoonlijk en eigen verhaal. Anne en Esther Vedder hebben dit in 2016 opgericht in Amsterdam, uit hun passie voor sieraden. Ze hebben ingespeeld op de behoefte van gepersonaliseerde sieraden. Het is super mooi om iets te kunnen uitdrukken in sieraden, van een naam en een letter tot een vingerafdruk en de sterren op de dag van een belangrijke gebeurtenis; alles is uniek en handgemaakt. In de winkel hebben we kettingen met geboortestenen en edelstenen, maar ook armbanden met initialen en edelstenen. Geboortestenen zijn gekoppeld aan de maand waarin je geboren bent. Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat de stenen geluk brengen of een bepaalde kracht met zich meebrengen. Wie kan er niet een beetje extra kracht gebruiken? De sieraden zijn vervaardigd uit zilver of verguld zilver en worden allemaal gemaakt in hun eigen atelier in Amsterdam. Wij zijn gek op de sieraden die bij ons in de winkel te koop zijn en dragen ze graag om een outfit compleet te maken! Benieuwd? Kom dan vooral gezellig langs om te kijken welk sieraad het best bij jou past!

Litchy  

Er is niks vervelender dan een kledingstuk niet te kunnen dragen, omdat je net een randje van je BH ziet en het dragen van geen BH is ook niet altijd comfortabel of gepast. Onderneemster en influencer Lizzy Perridon heeft vaak voorbij zien komen dat mensen een outfit overslaan vanwege een gebrek aan zelfvertrouwen en/of comfort. Hierdoor kwam ze met de lancering van Litchy, een reeks lichaamsaccessoires waarmee je elke outfit helemaal kunnen rocken, zonder ongemakkelijkheid of een oncomfortabel gevoel. Ook wij zijn helemaal fan van Litchy en kunnen niet meer zonder! Zo hebben we in de winkel boob tape, dit lift je borsten op en zorgt ervoor dat ze netjes op hun plek blijven. Maar ook hebben wij de nipplecovers (MUST HAVE!), trianglepads en fashiontape, wat ervoor zorgt dat je kleding aan je lichaam blijft plakken. Heb je vragen over de producten van Litchy of wil je graag meer uitleg over hoe je de producten het best kunt gebruiken, stuur ons dan een berichtje!

Marc Inbane 

Marc Inbane lost het probleem van witte benen of een veel te bleek gezicht voor jou op. Het is een super goed alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Bruin zijn in een paar uurtjes, zonder vol ongeduld te hoeven bakken in de zon is toch ge-wel-dig? Het idee achter Marc Inbane is ontstaan doordat de Bart en Nele hun vlucht hadden gemist vanuit Amsterdam. Ze observeerden de voorbijgangers om de tijd door te komen. In tegenstelling tot de reizigers die nog naar hun vakantiebestemming moesten, zagen de terugkerende reizigers er geweldig uit; gebruind, stralend, gezond. Het had een positief effect op die personen. Dat wil je toch het hele jaar door? Hierdoor ontstond het idee op natural tanning. Marc Inbane heeft een heel groot aanbod en wij hebben hier onze favorieten uitgekozen om te verkopen in de winkel. Zo hebben wij Tanning Spray, Mousse, Drops en de bijbehorende accessoires. Wij zijn zelf het meeste fan van de Tanning Drops die je heel makkelijk mengt met je dagcrème en waardoor je een zonovergoten teint hebt wat tot wel 5 dagen blijft zitten! 

 

Ik hoop dat jullie tijdens deze reis door onze merken een beter beeld hebben gekregen van wat onze merken te bieden hebben. Stuur ons gerust een berichtje als je nog vragen hebt en wij zouden het ook super leuk vinden om te horen wat jouw favoriete merk is! Maar, er is nog meer spannend nieuws dat we met jullie willen delen. Er staat namelijk een gloednieuw merk op het punt om zich bij onze Favv Family te voegen, maar we houden dat nog even als een verrassing. Binnenkort onthullen we alle details, dus blijf ons volgen voor meer updates!

Ik wil jullie weer super bedanken voor het lezen van onze blog en dan zien jullie ons volgende week weer ;) 

See you soon Favvorites ;)

Love x

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!