Menu
EUR
REFINED'S GLITTER PARTY

REFINED'S GLITTER PARTY

“IT’S THE MOST WONDERFULL TIME OF THE YEAR”, heb jij je party outfits al klaar liggen? Wij in ieder geval wel! Het is weer de meest feestelijke tijd van het jaar en die gaat niet voorbij zonder geweldige, feestelijke outfits, toch? Wij helpen jou om (letterlijk) schitterend de feestdagen door te gaan.

De gloednieuwe party collectie van Refined Department hangt vanaf deze week bij ons in de winkel en met deze items rock jij elk feestje. We vertellen je graag meer over deze te gekke collectie en hoe wij alles graag combineren, dus ben jij nog op zoek naar een leuke outfit? Lees dan snel verder ;)

In de collectie zitten een paar hele gave sets die ook apart heel leuk te stylen zijn. Zo hebben we de Bodi Studded Blazer. Een hele mooie oversized zwarte blazer met zilveren studs. Het is een bekend model bij Refined maar elke keer weer met een andere touch. De blazer is op veel verschillende manieren te dragen. Als set is de blazer geweldig in combinatie met de Neya Studded Wide Leg Pants. Dit is de bijpassende wide leg pantalon met natuurlijk dezelfde studs. Het pak zit heerlijk comfortabel, ideaal voor tijdens het kerstdiner dus ;) Maar wil jij het iets rustiger combineren? Dat kan natuurlijk, daar hebben wij ook hele mooie basis blouses voor waardoor jouw blazer of broek de eye-catcher is van jouw look.

We zijn nog niet klaar met de studs want ook zit in de collectie een studed mesh top. Deze doorzichtige mesh is super feestelijk, je combineert hem met een mooie bralet en is ook nog casual te dragen met en stoere mom jeans. Ben er snel bij, want dit is een van onze best sellers! Hurry hurry!

Refined heeft altijd de meest leuke T-shirts met de meest mooie wassingen in de collectie. Nu natuurlijk met een touch of glitter. De Smiley Oversized Maggy Tee heeft een oversized fit met op de borst de RFND smiley. Op de achterkant staat “Cool girls go to the after party”. Hoe jij een geweldige look creëert met dit shirt? Let op! Smiley Oversized Maggy Tee + Croco Leather Short + Miu boots + strass oorbellen (alleen te koop bij ons in de winkel) = helemaal ready for the after party!

Oh my god! Deze set kwam binnen en we hebben hem meteen zonder enige twijfel in de etalage gehangen. Het is een fantastische party set met gouden lovertjes. De set bestaat uit een gouden cropped blouse met een V-hals en een mini rok. De binnenkant is gevoerd dus de glitters kriebelen niet ;) Samen lijkt het net een jurkje en heb jij het thema “glitter and glamour” goed begrepen. Los is de set op zo veel verschillende manieren te combineren and that’s why we love co-ords ;) Wil jij liever een iets stoerdere en comfy maar alsnog party look creëren?  We got you! De Femme oversized Sweater is het item die hier voor gaat zorgen. Een heerlijk zachte sweather met zwart/wit opdruk, in combinatie met onze glitter mini rok, gecombineerd met onze Miu boots en strass oorbellen.

Dan hebben we natuurlijk ook een dress to impress… en wat voor een! Onze One Shoulder Bali dress. Een geweldig kort jurkje voor zowel kerst als nieuwjaar. Het is een roze/paars, one shoulder glitter jurkje, echt een must have voor iedereen die van een feestje houdt! Het elastiek in de taille zorgt voor een perfecte fit waar je niks meer aan hoeft te doen. En dan last, but not least! De Alyssa Glitter Jumpsuit waar jij heel de avond ik kan stralen. De pofmouwtjes creëren een leuk effect en doordat de jumpsuit een diepe V-hals heeft is het heel leuk te combineren met een van onze IZZI boob chains.

Dus, ben jij klaar om de show te stelen in een van onze Refined Department looks? Kom dan snel langs in de winkel of shop jouw favoriete outfit online op www.favv.nl.

See you soon favvorites ;)

Love x 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!