Menu
EUR
SHORT SHORTS!

SHORT SHORTS!

De zon begint eindelijk te stralen dus wordt het tijd om die benen te laten shinen (Marc Inbane for the rescue)! Deze zomer staat helemaal in het teken van shorts, en dan hebben we het niet over de standaard knielengte korte broeken. Nee...nee... wij hebben het over de microshorts. Deze trend heeft zich ontwikkeld vanuit de “no pants” trend, waarbij het dragen van een oversized top zonder broek een statement op zich is. Maar laten we eerlijk zijn, dat is misschien niet helemaal praktisch voor dagelijks gebruik. Gelukkig ontwikkeld de trend zich en ga je de “short shorts” overal zien! Benieuwd? Lees dan snel verder ;)

In onze winkel vind je een uitgebreide selectie van verschillende soorten shorts die perfect passen bij deze trend, of je nu gaat voor een matchy set met een bijpassende top voor een helemaal pico bello look, of je combineert het met je favoriete shirts, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat je ook kiest, een ding is zeker: korte broeken zijn deze zomer een absolute must have. Wie er echt fan zijn van deze trend? Hailey Biebs en Bella Hadid, die lopen regelmatig rond in een mini short.

Wij zullen jullie vertellen welke korte broekjes wij in onze winkel hebben en online staan op www.favv.nl. Ze zijn niet allemaal micro omdat we merken dat een groot deel van onze klanten hier nog enorm aan moet wennen, maar ze zijn wel kort ;)

We beginnen bij onze Sensa Striped Ruffle short, dit korte broekje is erg comfortabel met een elastieken bant in de taille. Het heeft een lila streepje en wordt vooral gedragen in combinatie met de Vicky Striped Blouse. Een leuk detail zijn de ruffles aan de onderkant.

Studio Amaya staat natuurlijk bekend om haar co-ords, waarbij dit vaak bestaat uit een shortje. We hebben de Noe short, deze bestaat uit te gekke kleuren en lijkt af en toe net een rokje. Dit shortje kun je lekker hoog in de taille dragen waardoor je het dus ook micro kunt dragen. Het andere shortje dat in de nieuwe collectie van Studio Amaya zit is de Lola Short Gold. Dit beige korte broekje met gouden details heeft een hele leuke strik en is het leukst om te combineren met de bijpassende bomber (millie jacket). Wat super leuk is aan deze outfit, is dat je het op een hele chique manier kunt dragen maar juist ook mega stoer!

We hadden het net al even over de Sensa Ruffle Short van Colourful Rebel die zo enorm comfortabel zit… maar de striped knit shorts Miel is echt next level! Dit shortje bestaat uit de leukste kleuren en is daarom ook super tof te combineren. Wij vinden het heel leuk om dit korte broekje te dragen onder een grote, witte oversized katoenen blouse waardoor je de “no pants” look creëert.

Alhoewel we met zijn alle steeds meer kleur dragen en je dit ook steeds maar gaat zien in het modebeeld, zij er natuurlijk nog wel liefhebbers voor neutrale tinten. Daarvoor hebben we onze Ella short van Sisters Point. We hebben dit shortje al in verschillende kleuren gehad dus deze neutrale kleur kon zeker niet ontbreken. Maak de set helemaal af met de bijpassende Islea Blouse.  

Last but nog least, onze Moza High Waist Short van Colourful Rebel in onze favoriete kleur (roze, duhh!). Dit shortje heeft een heel leuk detail op de achterkant van de broek, namelijk de patch van Colourful Rebel. Het shortje is lekker hoog en sluit heel erg mooi aan in de taille. Hier hoort geen bijpassende blouse bij, maar wel een hele toffe oversized blazer, namelijk de Gemma Single Breasted Blazer. Maak de look af met cowboy boots en jij bent helemaal ready to go.

Dus…. het is absoluut de moeite waard om te investeren in een paar goede, fashionable shorts deze zomer. De bovenstaande korte broekjes verkopen wij op dit moment in de winkel, maar trust us… er komen er nog zo veel aan!!

See you soon favorites ;)

Love x 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!