Menu
EUR
Spencers Everywhere

Spencers Everywhere

TREND ALERT! Je ziet ze werkelijk waar overal en wij zijn helemaal gek op deze trend; de SPENCER. De spencer was in de jaren 90 al het kledingstuk van het moment en nu maakt de spencer een geweldige come back!Spencers zijn super modieus en op vele manieren te combineren. Dit item mag dus zeker niet missen in jouw kast! Extra leuk aan de spencer is dat de mouwloze trui iedereen, van jong tot oud, leuk staat. Dit omdat je een spencer heel makkelijk kunt combineren en je er hele leuke outfits mee kunt maken, voor ieders lichaamstype. Wil jij tips over hoe jij jouw spencer het best kunt stylen? Lees dan snel verder, want wij vertellen jou graag meer! 

Met een spencer kun je elke look creëren die jij wilt! Van stoer tot schattig; je kan het helemaal naar je eigen stijl en smaak maken. Niet alleen wij bij Favv zijn dol op spencers, ook influencers dragen deze super graag. Overal zie je ze voorbijkomen, van cropped en gebreide spencers tot oversized en gekleurde spencers. Je ziet heel veel verschillende soorten voorbij komen and we love it.  

Zo is de spencer leuk te combineren met een blouse. Denk aan onze witte Olivia blouse van Refined Department voor een stoerdere look of de witte Alicia blouse van Co’Couture voor een wat chiquere outfit. Maar ook een leopard longsleeve of een van onze mesh tops zijn heel leuk om te combineren met onze spencers. Leren broek of een jeans eronder in combinatie met stoere boots en je bent helemaal ready to go. Zo creëer jij de perfecte herfstlook. Ooh... en heb jij toevallig een oversized blouse dress in de kast? Dan is het is te gek om deze af te stylen met een van onze spencers.  

Ben jij niet zo’n koukleum als ons en heb je het altijd warm (jaloers), dan is de spencer ook super leuk “solo” te dragen. Je hebt dan een unieke en herfstachtige outfit. Wil jij de outfit helemaal rocken? Combineer hem dan met onze croco pants of Leather Short Black (en dan mogen onze Miu boots natuurlijk niet ontbreken). 

Wij hebben in de winkel 4 verschillende kleuren pullovers; blauw, paars, oranje en beige. Hierbij combineren wij de blauwe spencer graag met de Co’Couture Telma Puff Stripe Shirt. Door de pofmouwtjes creëer je een super leuk effect. De paarse spencer vinden wij te gek op de satijnen broek van Colourful Rebel of de Phoebe Leather pants van Co’Couture. De Myrthe top past perfect onder de oranje spencer, echt helemaal matchy. Om de look af te maken is de Riza Mini bag een goede optie! Weet je wat misschien wel onze favoriet is? De beige mouwloze trui in combinatie met onze allernieuwste leopard rok. Een hele comfy, maar wel fashionable outfit!

Wij hebben alle kleuren natuurlijk voor jullie aangetrokken, benieuwd? Kijk dan snel onze TikTok voor onze spencers! Voor welke kleur ga jij? 

See you soon favvorites ;)

Love x


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!