Menu
EUR
SPRING READY WITH COLOURFUL REBEL

SPRING READY WITH COLOURFUL REBEL

EINDELIJK hangt de nieuwe voorjaarscollectie van Colourful Rebel bij ons in de winkel. En we hebben goed nieuws, dit is namelijk pas het begin, want er staat nog veel meer prachtigs op het punt te arriveren. Het leek ons leuk om jullie doormiddel van deze blog kennis te laten maken met de nieuwe collectie, dus lees snel verder.

Ons Colourful Rebel rek schittert als een ware eyecatcher in de winkel en dat dankzij het fantastische kleurenpalet dat deze collectie kenmerkt. Er zitten wat bekende modellen uit vorige collecties tussen, maar dan in verassende, nieuwe prints en kleuren. Een absolute favoriet is het roze denim pak die jullie vast en zeker al wel voorbij hebben zien komen. De Tinsley Uni Denim Worker Pants en de Olle Uni Cropped Denim Blouse vlogen de winkel uit en nu hebben we de laatste maten nog op voorraad, so hurry!! TIP: Combineer onze Flower Cropped Raw Edge Hoodie met onze Worker Pants. Heb jij het roze pak al weten te bemachtigen en zou je hem het liefst nog in 100 andere kleuren willen hebben, of is roze niet helemaal jouw kleur? Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben het pak deze week namelijk binnengekregen in het licht blauw! Ontzettend leuk te combineren met onze Sachi Rib Tanktop. Wat deze set heel uniek maakt, is de Colourful Rebel Patch op elk kledingstuk, wat het helemaal laat matchen.

Strepen voeren de boventoon dit voorjaar, en onze Aliya Striped Cropped Blouse is daarom een absolute must-have om aan je garderobe toe te voegen. Het is niet alleen een persoonlijke favoriet van velen, maar het past ook perfect bij de trends van dit seizoen :) De groene streep van de blouse wordt ook weer doorgevoerd in de Flower Dropped Shoulder Sweat. Het is ook super leuk om deze sweater over de Striped Cropped Blouse te dragen, dit zorgt voor een heel leuk detail bij de hals.

Roze liefhebbers opgelet! We hebben een prachtige collectie met meerdere roze items, waaronder een hoodie, shirt en jurkje. De Logo Wave Clean Oversized Hoodie pronkt met het opvallende groene Colourful rebel logo. Combineer de Aspen High Neck Knitted Mini Dress met het Ausha Vegan Leather Gilet en stoere boots voor een trendy look. Het jurkje is niet alleen enorm stretchy maar het heeft ook unieke mouwtjes die het extra bijzonder maken. Bonus: dit jurkje is preggy-proof! 

Wat een enorme toevoeging is aan de collectie is onze Neyo Flower Peached Top in de kleur “Candy Pink”, waar alle kleuren uit de collectie in zitten. De veelzijdige top is perfect te combineren met onze denim sets en onder onze nieuwste bomber… maar daar komen we zo even op terug ;) Het zachte en stretchy stofje zorgt voor ultiem draagcomfort. En als je denkt dat dit bekend voorkomt, dan heb je gelijk! We hadden eerder dezelfde top in het paars en oranje, maar dan met een ander printje.

We hadden het er net al even over, maar wat ook een absolute must-have is voor dit seizoen is ons Ausha Vegan Leather Gilet. Dit oversized gilet kun je naar wens tailleren met de bijbehorende ceintuur, wat resulteert in een stoere look die mega tijdloos is! En nu, de kers op de taart van onze collectie, de Vita Satin Bomber Jacket. Dit satijnen bomberjack is ronduit geweldig en past perfect bij de kleuren van het voorjaar (pastel). Een uniek stuk dat je niet vaak ziet en waarmee je een absoluut statement maakt.

Een groot deel van de voorjaarscollectie van Colourful Rebel staat nu online op www.favv.nl en hangt in de winkel. Houd onze Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van nog meer prachtige items die deze maand binnen zullen komen. Ik ben benieuwd wat jullie er van zullen vinden!

See you soon favvorites ;)

Love x

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!