Menu
EUR
Trendkleur 2024: Oranje!

Trendkleur 2024: Oranje!

Hi lieve favvies,

Het is alweer een tijdje geleden, maar we zijn er weer met een nieuwe blog! In deze blog willen wij je alles vertellen over de kleur die de mode-industrie op dit moment verovert, namelijk: Oranje!! Kleurexpert Pantone heeft eerder al aangegeven dat DE kleur van 2024 “peach fuzz” zou worden. Peach fuzz is een mix van de kleuren roze en oranje. Toen deze kleur werd uitgeroepen als de trendkleur van 2024 kon het natuurlijk niet lang meer duren of je zou oranje overal tegen komen in het straatbeeld. Oranje is een kleur die staat voor energie, vreugde en creativiteit. Het straalt warmte uit en symboliseert de levendigheid van de lente en zomer. 

Met koningsdag om de hoek, kunnen we deze trend alleen maar toejuichen! Wat is er nu beter dan jezelf hullen in de kleur van ons geliefde koningshuis terwijl je de straten afstruint op zoek naar de beste koopjes en feestjes? Oranje is niet alleen een modekeuze, het is een viering van cultuur en traditie. 

Laten we het hebben over de kleur zelf. Oranje staat bekend als een mengeling van rood en geel, en het vertegenwoordigd een breed scala aan emoties en betekenissen. Het is de kleur van de zonsondergang, van herfstbladeren en van rijpe sinaasappels. Het is een kleur die warmte brengt in elke outfit en een onmiskenbaar gevoel van optimisme met zich mee draagt.

Benieuwd naar wat wij voor oranje items in de winkel hebben en online staan op www.favv.nl? We gaan het jullie vertellen! We beginnen met een geweldige set van Refined Department die bestaat uit een one shoulder top (One Shoulder Cleo Top Peach) met bijpassende straight leg broek (Nova Flowy Pants Peach). Het is een heerlijk dunne stof waardoor het ideaal is om te dragen in de zomer. Is een compleet oranje outfit iets to much? Combineer het dan lekker los. De set zit niet alleen super comfortabel maar ziet er ook heel stijlvol uit. 

Voor de liefhebbers van het merk Colourful Rebel hebben we een heerlijk shirtje (met logo aan de voorkant) dat natuurlijk altijd goed is. Combineer onze Uni Logo Boxy Tee met je favoriete jeans of short voor een moeiteloze casual look. Voor de iets koudere dagen/avonden hebben we een super comfy sweater, namelijk onze Rebel Patch Dropped Shoulder Sweat. Deze off white sweater staat super tof op bijvoorbeeld onze Tinsley Denim Worker Pants. De oranje tekst rebel op de voorkant voor de trui zorgt er voor dat je jouw outfit leuk af kunt stylen met wat oranje accessoires. 

En wat dacht je van onze twee verschillende oranje broeken? De Boot Cut Cool Denim Orange van ons nieuwste merk Scalpers is heerlijk stretchy en heeft een flairpijp wat een trendy uitstraling geeft. Daarnaast hebben we een lekker losse oranje broek die perfect is voor de warme zomerdagen, wat zo ideaal is aan onze Jac Ton Pants Orange is dat er een heel leuk motiefje zit verwerkt in de broek (ja, ja, it’s all about the details). De elastieke band in de taille zorgt voor extra comfort.

Voor wie snel klaar wil zijn met het zoeken naar de perfecte outfit hebben we de Etnic Ra Dress Orange die je look direct naar een hoger niveau tilt. Combineer het met beige accessoires voor een chique en zomerse uitstraling. En laten we één setje zeker niet vergeten (misschien wel onze favoriet), onze Woven Wrap Skirt Estelle met de bijpassende oversized Blouse Faya. Deze set is niet helemaal oranje maar bestaat ook uit de kleuren roze en geel. Deze kleuren combinatie zorgt er voor dat je eindeloos kan variëren en combineren voor verschillende looks. 

Met het lekkere weer in zicht hebben we een fantastische crochet look die jullie echt moeten zien. De set is van Scalpers en bestaat uit een lange rok met bijpassende cropped top in een trendy crochet-stijl. De set bestaat uit super veel verschillende kleuren waardoor je het los ook oneindig kan combineren. Perfect te stylen met zowel sneakers als sandalen voor een lekker zomerse fit.

En last but not least, vergeet onze oranje accessoires niet te bekijken! Van tasjes tot oorbellen, we hebben alles wat je nodig hebt om je look compleet te maken en je te laten stralen in de kleur van het seizoen.

Dus, waar wacht je nog op? Haal die oranje kledingstukken tevoorschijn, of het nu gaat om een knaloranje jurk, een subtiel oranje accessoire of zelfs een gedurfde oranje lippenstift. Mix en match met andere kleuren of ga all-in met een monochrome look. Het is jouw tijd om te stralen in deze trendy en levendige kleur… want je gaat het overal zien! Laat die zon maar komen en laat oranje de kleur van jouw seizoen zijn!

See you soon favorites :)

Love x 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!