Menu
EUR
UNWASHED DOUBLE DENIM

UNWASHED DOUBLE DENIM

In de veranderende wereld van mode is er een trend die standhoudt en zichzelf steeds opnieuw uitvindt: Denim. Terwijl denim op denim al enige tijd een bekend fenomeen is, heeft een nieuwe revolutie plaatsgevonden, en wel in de vorm van unwashed denim. Deze diepe, donkerblauwe tinten domineren nu de catwalk en straten, waardoor een tijdloze en moeiteloos chique look ontstaat.

Wat opvalt bij deze trend is de voorliefde voor oversized items. Van wijde spijkerbroeken tot ruime denim jassen, de unwashed denim look heeft een casual nonchalante uitstraling. Het is een stijl die het midden houdt tussen comfortabel en stijlvol, waardoor het perfect is voor verschillende gelegenheden. Van high-end ontwerpers zoals Loewe en Louis Vuitton tot populaire streetwear labels. De donkere blauwe tinten nemen de modewereld over.

Of je nu gaat voor een relaxte dagelijkse look of je outfit wil opspice voor een avondje uit, deze set past zich aan aan verschillende situaties. Wat deze trend nog aantrekkelijker maakt, is de veelzijdigheid ervan. Unwashed denim kan het hele jaar door gedragen worden, van de koude wintermaanden tot de warmere zomerdagen.

Maak kennis met onze eigen unwashed denim set: onze Owi jeans & Ovea shirt van Sisters Point. Wij houden ervan om de set te combineren met een basic wit T-shirt of een katoenen blouse in combinatie met groffe witte gympen. Maar ook onze Denim Blow Blouse staat fantastisch gecombineerd met een gave hak. Hou jij van een beetje kleur? Probeer dan de kleur roze, deze kleurencombinatie is fantastisch. Ga jij liever voor een sportieve look? Combineer de jeans dan met onze Edge Tee van Co’couture in het donkerblauw.

Wat het allerfijnst is aan de broek is dat hij enorm stretchy is. De broek valt wat hoger en sluit super mooi aan in de taille. Tip! Heb jij altijd last van dat je broek open staat aan de achterkant? Dat probleem is met deze broek helemaal opgelost. De blouse valt lekker oversized en kun je heel stoer open dragen maar ook dicht met een mooie riem om hem iets meer te tailleren.

Kortom, de unwashed denim trend is niet alleen een modeflits in het huidige seizoen, maar een ware “wardrobe must have” die een blijvende plaats verdient in je kledingkast. Of je nu gaat voor een totale denim look of slecht een item toevoegt aan je outfit. De diepe blauwe tinten brengen een tijdloze elegantie met zich mee die voorlopig nog niet uit de mode zal raken.

See you soon favvorites ;)

Love x


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!