Menu
EUR
LOOK AT THE PASTELS

LOOK AT THE PASTELS

Het is 2024 en dat betekend dat er weer heel veel trends op ons te wachten staan. Wij hebben jullie nog genoeg te vertellen over de opkomende trends en populaire kleuren maar eerst gaan we het in deze blog hebben over iets waar je niet om heen kan dit jaar: PASTELS. Een trend die we met open armen ontvangen. De grote modemerken hebben ons op de catwalk laten zien hoe je moet shinen in pastelkleuren. Zo kwam er bij Acne Studio’s een geweldig pastelgroen pak voorbij en ging Chanel voor de meest mooie pastel roze items.

Toen wij de vele pastelkleuren voorbij zagen komen twijfelde we geen moment en zijn we meteen op pastel jacht gegaan. We hebben de mooiste kleuren en items uitgekozen die sinds deze week bij ons in de winkel hangen. Een absolute must-have is onze mega fluffy off shoulder gebreide trui, verkrijgbaar in zowel pastelgeel als -blauw. Deze trui combineert comfort met stijl, de pasteltinten voegen een vleugje zachtheid toe aan je wintergarderobe.

Onze nieuwste drop is alleen exclusief in de winkel te koop, dus kom snel langs om alles te bekijken. We hebben een geweldige roze twin set die zowel speels als trendy is, een vestje met een mix van pastel kleuren en ook is onze lila col een favoriet! Je kunt kiezen voor een volledige outfit in een pastelkleur of je kan mixen en matchen voor een gedurfder statement.

En we hebben geweldig nieuws voor de liefhebbers van pastel: dit is nog maar een voorproefje. De komende weken verwachten we nog veel meer prachtige pastelkleuren in onze collectie. Van lavendel tot mintgroen, je kunt er zeker van zijn dat we de nieuwste trends nauwlettend volgen en je steeds weer zullen verassen met nieuwe stijlen. Wie ons enorm gaat verassen dit seizoen is Studio Amaya. Wij hebben een enorme colletie ingekocht en ik weet zeker dat jullie deze te gek gaan vinden. Zodra deze in februari binnen komt houden we jullie natuurlijk op de hoogte via onze socials.

Waarom zou je mee moeten gaan met de pasteltrend? De redenen zijn eindeloos. Pastelkleuren stralen niet alleen een kalme en rustige energie uit maar ze zijn ook veelzijdig en gemakkelijk te combineren. Ze passen perfect bij formele als informele gelegenheden en brengen een frisse, moderne uitstraling naar elke outfit.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van pastelkleuren en geef je garderobe van 2024 een upgrade. Bezoek onze winkel en hou onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe collecties die binnen gaan komen.

See you soon favvorites ;)

Love x


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!