Menu
EUR
Mesh items

Mesh items

Mesh tops... je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen! Van die transparante tops of jurken, het liefst met een colletje en in een toffe print. Het leuke is dat je ze op verschillende manieren kunt combineren voor een super hippe look. Wij vertellen je graag hoe je ze draagt en welke mesh items wij in de collectie hebben, want deze trend mag dit seizoen niet in je kast ontbreken! 

Mesh is een licht geweven stof met een gaasachtige look. De stof is ooit ontworpen door een textieleigenaar die op zoek was naar een product dat ademend en bestand is tegen extreme temperatuurveranderingen. Het is een stof die zeer luchtdoorlatend is. Mesh stof viel in eerste instantie op bij sportkleding en de medische producten, maar is door de vele verbeteringen door de jaren heen nu vooral geliefd in de modebranche en wij kunnen niet meer zonder! 

Je kunt de mesh top natuurlijk ‘solo’ op een pantalon, jeans of rok dragen wat zorgt voor een super mooie en stijlvolle look. Misschien met de koudere dagen die er aan zitten te komen niet de meest warme look, maar wie mooi wilt zijn moet kou lijden toch. Nee hoor, je kan jouw mesh look op verschillende manieren combineren zodat je er super fashionable uit ziet en het ook nog eens lekker warm hebt. Zelf zijn wij groot fan van giletjes, of dat nou een leren, denim of teddy giletje is, in combinatie met een mesh top kun je blijven combineren. Een gilet kan er vaak voor zorgen dat jouw outfit helemaal compleet is en wat leuk is, is dat de print van de mouw zo altijd nog zichtbaar is. 

De winter doorkomen zonder spencer of heerlijke trui is natuurlijk geen optie, dus wat is er dan leuker om dit met jouw mesh top te combineren? Door de spencer heb je het in ieder geval lekker warm, maar in combinatie met de mesh top maak je de outfit helemaal af. Ook geeft de mesh vaak extra kleur aan je outfit, wat net het verschil kan maken. In onze Favv store werken alleen maar koukleumen (haha) en je zult ons daarom ook heel vaak met truien zien. Wij houden er van om mesh tops te dragen onder onze knits, waardoor we een leuk kraagje creëren om een extra touch te geven aan onze outfits. Let’s mix & match ;) 

Het is natuurlijk ook ideaal om jouw top te combineren met een bijpassende blazer. Een strakke top met een oversized blazer is de perfecte go-to outfit. Of je nou uiteten gaat of een feestje hebt, met deze outfit val je gegarandeerd op! Pluspunt voor de koukleumen onder ons; je blijft stylish en lekker warm, sounds good! 

De mesh tops zijn natuurlijk geweldig en kun je oneindig combineren, maar dan hebben we het nog niet eens gehad over de de mesh jurkjes, die wij natuurlijk ook hebben ingekocht voor jullie! Misschien zijn de jurken wel onze favoriet. Je outfit is gelijk af en je bent klaar om jouw look te rocken voor een fabulous feest met een prachtige hak, maar ook voor een casual gelegenheid met een leuke gymp. 

Je hebt natuurlijk verschillende varianten mesh jurkjes; verschillende soorten prints, kleurtjes en pasvormen. Wil je een item graag beter bekijken of passen? Kom dan gezellig een kijkje nemen in de winkel! 

Natuurlijk hebben wij de aller leukste mesh dresses uitgekozen en deze zetten wij graag voor je op een rijtje. Colourful Rebel is net als ons in love met mesh en laat dit ook elke collectie terug komen. Zo hebben ze een paarse mesh top ontworpen die leuk te combineren is met onze zwarte croco broek of stoere cargo. Tip: voeg ons paarse teddy giletje toe aan jouw garderobe om de look helemaal af te stylen. Heb jij al genoeg tops en ben je meer opzoek naar een leuke mini dress? Goed nieuws!! Dat kan, wij hebben deze top namelijk ook in een jurkje en ik kan je vertellen... die is te gek en zit ook nog eens heerlijk!  

Is paars niet zo jouw kleur? We got you! We hebben ook een geweldige zebra print mesh top in de nieuwste collectie met DE kleur van het seizoen... bruin!! Natuurlijk is hier ook een jurk van... en wat voor een! Een prachtige maxi dress, ideaal voor het najaar. De jurk heeft neon gele details waardoor je het perfect kunt matchen met onze Gemma Neon Lime Blazer van Colourful Rebel.  

De mooiste kleur om met bruin te combineren is toch wel echt oranje! Dus heb jij een mooie broek of blazer in die kleur en zoek jij hier nog een top bij? Dan is onze Neyo Animal Mesh Turtleneck Top perfect! Ben jij van de stoere looks? Combineer de top dan met ons Phoebe Leather Biker Vest van Co’couture en je bent ready to go.  

Matchy Matchy... dat hoor je ons regelmatig zeggen op de socials want eerlijk, wat is er nou beter dan co-ords? Je hoeft ‘s ochtends niet lang na te denken en bent gelijk klaar om te gaan, ideaal toch? Refined Department understood the assignment! Zij hebben een geweldige mesh set ontworpen en wij worden er helemaal gelukkig van. De kleuren, het model, de details, alles klopt! De set is natuurlijik ook apart van elkaar te dragen. Zo combineer je de top super leuk op onze Zenni Vegan Mini Skirt en onze Miu boots. Het rokje kun je heel leuk stylen met onze Bruna Tee, dit shirt heeft een super mooie oranje wassing en oogt heel stoer. Wij hebben deze set (op verschillende manieren gestyled) al vaker laten zien op onze socials. Dus ben je benieuwd naar hoe deze combinaties staan? Ga dan snel naar ons socials: @favv.nl.  

Dus, wil jij nu ook een mesh top of jurk toevoegen aan jou garderobe? Dat snappen wij! Je shopt al onze mesh items online op www.favv.nl of natuurlijk bij ons in de winkel. Kom vooral gezellig langs, dan kunnen we samen te gekke looks creëren.

See you soon favvorites ;)

Love x

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!